Contact | Registreren| Inloggen
rss
maandag, 15 oktober 2018
Artikel
Gepost op 15.01.15 - - Redactie
Share Print Forward
In de agenda: RESPO Xperience in Utrecht op 31 maart

Dit jaar sluit Respo International het SBOS programma Wereldburgerschap af. Binnen dit programma is er de afgelopen vier jaar ruim 200 jongeren een bijdrage geleverd aan projecten in Ethiopië. Daarnaast wordt het 10-jarig jubileum van Respo International gevierd. Al met al een goede reden om terug te blikken en vooral vooruit te kijken. We willen jou daar graag voor uitnodigen.

De officiële uitnodiging volgt nog. Deze aankondiging is bedoeld om je alvast de datum te laten noteren in je agenda. Er wordt nog druk gewerkt  aan een mooi, gevarieerd programma met muziek, spektakel, eten, ontmoeten, workshops, lancering van nieuwe initiatieven, film en nog veel meer.

Waar:         Central Studios Utrecht

Wanneer:   31 maart van 15.00 tot 20.00 uur

Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheid om zelf als individu, groep of organisaties een bijdrage te leveren, mail naar jdedoelder@gmail.com of bel Jesse via 0616828571

 

Share Print Forward